Er du mellem 7-15 år og kunne du godt tænke dig at vide mere om karate – så har du chancen her:

INTRODUKTION OG PRØVETIME I KARATE

HOS ZANSHIN AMAGER, LØRDAG D. 9. JUNI KL. 15-17

Vi mødes i cafeen i Prismen, Holmbladsgade 71 og du skal huske at medbringe træningstøj og din mor/far. Er du over 15 år er du også meget velkommen – men så behøver du ikke at tage dine forældre med ?. I tilmelder jer ved at sende en mail med navn og antal personer til ole@zanshin-amager.dk – vi glæder os til at se jer!

Program:

15:00: Hvad er karate? Hvad får du ud af at gå til karate? Vigga og hendes far Lars fortæller om hvorfor de går karate.
15:30: Hvad går træningen ud på? Hvad er en dojo? Hvilke discipliner er der i karate?
15:45: Omklædning og prøve træning i ca. 1 time
16:30: Opvisning ved nogle af Zanshins elever
16:45: Spørgsmål og alt det praktiske omkring mødetidspunkter etc.
17:00: Tak for i dag

Om vores klub: Zanshin Amager er en klub der er har eksisteret i 14 år. Vi lægger vægt på fællesskab og at karate er for alle – uanset alder, køn eller grad. Vi træner i Prismen hver mandag og torsdag. Fra kl. 18 er det vores familiehold der giver den gas – og her er der plads til både nybegyndere og erfarne. Fra kl. 19 træner det øvede hold (brun og sort bælter).

Hvis du ikke kan deltage i d 9 juni er du også meget velkommen til at kigge forbi dansesalen i Prismen en mandag eller torsdag kl. 18.

Web Site: http://zanshin-amager.dk